Flytta utomlands

Flytta utomlands? Lugn, vi hjälper dig från dörr till dörr.

Att flytta inom Europa betyder en del pappersarbete men också allt runtomkring vad gäller ditt egna jobb, din bostad, eventuell familj, skola, avresa med mera. Vi på Hisingeflytt är din lokala flyttfirma som tar ditt bohag med egna lastbilar – över hela Europa. Vi lägger inte ut uppdraget till andra transportbolag, som vissa flyttfirmor gör, utan tar ansvar från dörr till dörr.

Leverans sker mellan 2 – 4 dagar beroende på destination. Vår personal emballerar, packar, lastar och lossar enligt dina önskemål. Hisingeflytt ger dig en kostnadsfri besiktning och rådgivning, inför och under själva flytten. Det är samma personer som packar ner ditt gods i Sverige, som packar upp det i ditt nya hemland.

[learn_more caption=”Att tänka på! Inom EU finns inga krav på tulldokumentation i ankomstlandet. Läs mer här…”] Varor som du för över landsgränserna inom EU behöver du inte anmäla till Tullverket. Det beror på att EU är en tullunion, vilket innebär att det inte finns några tullavgifter mellan medlemsländerna. Utanför EU-länderna krävs däremot olika dokument som “flyttsaksintyg” och inventarielistor för att tulla in ditt gods. I god tid före flyttstart går vi tillsammans med dig igenom vilka dokument som krävs. För mer info kontakta oss eller besök tullverkets hemsida.

Klicka för att komma till startsidan